• English
  • Nederlands

Piece of Pie

Muziekliefhebbers van de ’60’s betreuren het verlies van onze grote vriend en muzikale collega DOZY, die in januari 2015 overleed.
Maar met de zegen van zijn vrouw Yvonne hebben we de band opnieuw geformeerd met Paul Cornwell op bas. Paul draait al een aantal jaren mee op het 60’s circuit, dus welkom Paul!

Het spijt mij te moeten zeggen dat Jolyon de band heeft verlaten in verband met verplichtingen bij andere muzikale projecten, maar wij wensen hem alle goeds voor de toekomst.
De tijd dat we met Jolyon toerden was dikke pret… SUCCES JO!

Het nieuwe lid van de band is de lokaal getalenteerde gitarist Chris Moores. Hij begon op school met gitaarspelen, richtte zijn eerste band op toen hij 16 was en vulde zijn leertijd met verschillende plaatselijke bands en speelde door heel Engeland.
Op zijn 19e werd Chris uitgenodigd om zich aan te sluiten bij Pye recording Artistes ‘Tuesday’ (vocalist/songwriter Rod Trott) en twee singles uit te brengen met Pye records.
Ze toerden door het Engelse college circuit, en speelden met veel top bands zoals Steely Dan, Status Quo, Wishbone Ash, Suzy Quattro, 10cc, Procol Harum, Ten Years After, Richie Havens, Judas Priest, The Average White band, Supertramp, Thin Lizzy en nog veel meer.
Ze toerden ook uitgebreid door Europa, met langdurige toers in Duitsland, Nederland en Italië.

Tuesday speelde ook vaak in menige prestigieuze Londense clubs van die tijd, met name The Marquee and the Speakeasy.

Sinds het begin van de jaren ’90 doceerde Chris elektrische en hedendaagse gitaar op het prestigieuze Winchester College, en speelt hij met hoge kwaliteit pub bands The Rock Doctors en tot voor kort met de hoog aangeschreven The Cellarats.
In september 2020 stopte Chris met lesgeven, waardoor hij de tijd en het geluk kreeg om zich aan te sluiten bij de onnavolgbare DBM&T. Welkom Chris! en geniet van de tijd met Dozy Beaky Mick & Tich.

Dozy, Beaky, Mick & Tich is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency

www.dozybeakymicktich.com