• English
  • Nederlands

Fats Domino tribute

De Fats Domino Tribute is een feest van herkenning, een explosief muziekspektakel vol vuur, virtuositeit en humor, met een overweldigende blazerssectie. Een eerbetoon aan de muziek van de legendarische Fats Domino.

De show ‘Blueberry Hill’ is het logisch vervolg op het succes van de show ‘Fats’.
Uiteraard zullen Fats Domino’s grootste hits als ‘Blueberry Hill’, ‘I’m Ready’ en ‘Blue Monday’ de revue weer passeren, aangevuld met een flink aantal nieuwe songs uit Domino’s enorme repertoire. Nummers als ‘There Goes My Heart Again’, ‘Domino Twist’ en ‘Whiskey Heaven’ maken stilzitten onmogelijk en meezingen niet te vermijden.

De Fats Domino Tribute staat onder muzikale leiding van pianist/zanger Eric-Jan Overbeek oftewel Mr. Boogie Woogie die op 13-jarige leeftijd werd gegrepen door ‘de boogie-woogie’ na het horen van Fats Domino’s ‘Swanee River Hop’.
Inmiddels ruim 40 jaar later, woont hij voor het grootste gedeelte van het jaar in Arizona, toert door Amerika, ontving diverse nationale en internationale prijzen, opende in 2010 met zijn band de 35ste editie van het North Sea Jazzfestival en is de winnaar van de Dutch Blues Challenge 2017.

BLUEBERRY HILL: New Orleans style Rhythm & Blues!

Fats Domino Tribute is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency

www.mrboogiewoogie.nl