• English
  • Nederlands

The Alquin Project

NOBODY CAN WAIT FOREVER

The Alquin Project is een projectband met muzikanten die bij elkaar gekomen zijn door een gezamenlijke liefde voor een klassiek album uit de Nederlandse muziekgeschiedenis, namelijk het album “Nobody can wait forever” van Alquin.

Dit album is in 1975 uitgekomen en bleek toen al een opvallend modern album met complexe, melodieuze en vooral pakkende muziekstukken die in de alternatieve en rockhoek van de toenmalige jeugd geliefd was en dat nog steeds is.

Het idee om dit album integraal te gaan spelen bestond al een tijdje en in 2021 zijn een aantal muzikanten bij elkaar gekomen om dit project te gaan verwezenlijken. Het enthousiasme om dit minitieus te gaan naspelen was al snel overgebracht aan de rest van club en zo is The Alquin Project ontstaan. We hebben ons allemaal tot in alle details van de muziek gestort en zo is een bijna perfecte set ontstaan die het album vanaf het eerste tot en met het laatste nummer precies naspeelt.

De kenners van het album zullen zich in de seventies wanen, zodra ze het imposante intro met de originele Hammondsound en de gierende gitaar horen en de doorleefde stem van de zanger nummers als ‘Wheelchair Groupie’ en ‘Farewell Miss Barcelona’ horen zingen.

The Alquin Project is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency

www.alquinproject.nl

Facebook