The Freddy & Queen Experience

the Freddie & Queen Experience

Het meest spectaculaire Freddie Mercury tribute!

THE FREDDIE & QUEEN EXPERIENCE is Engelands eerste Queen & Freddie Mercury Tribute Band die internationaal & kritisch veelgeprezen is.
De band treedt op over de hele wereld met uitverkochte shows in Engeland en het buitenland, meest recent in UAE en Europa. Ze leveren een gepassioneerde en energievolle show die bol staat van Queen’s grootste hits.

Ian als Freddie Mercury repliceert Freddie Mercury’s live shows met zijn uiterlijk, manieren, zang, charisma, passie, hoge energie & showmanschap waarvoor Freddie zo geliefd en beroemd was. THE FREDDIE & QUEEN EXPERIENCE bestaat uit enkele van de beste in Engeland, inclusief de goed ingeburgerde en veel bereikte professional Brian May Tribute Andy Wills.

De uit 5 leden bestaande band treedt op met replica outfits instrumenten en zet een volledige re-creatie van QUEEN’s Live shows neer, gebaseerd op QUEEN op hun best, the 86 ‘Magic tour’. Gewoonweg een show die je niet mag missen!

REVIEW: 15/09/19
“Ian Beattie en zijn band waren fenomenaal als Freddie Mercury & Queen in onze zeer speciale Queen Tribute Show. Ik zou niet aarzelen om ze weer in te huren en het commentaar van onze gasten was ongelooflijk, inclusief één van onze leden die aanwezig was bij Live Aid en die zei dat Ian en de jongens alle herinneringen weer terug brachten. De show zelf was geweldig en één van de beste die we de laatste 20 jaar gedaan hebben. Ik kan niet wachten om ze terug te zien!”

Richard Esdale (Executive Producer)
JIGintheBOX Entertainment Group

https://www.facebook.com/TheFreddieandQUEENExperience/