• English
  • Nederlands

The Grades

Herinnert u zich deze nog?! (nog, nog, nog, nog…).

The Grades 70’s Show is één groot feest der herkenning. Met songs met een gegarandeerd hoog meezing- en swing gehalte. En hier en daar ongetwijfeld een moment van lichte aarzeling… Van ‘hmmm… dat nummer ken ik, maar hoe gaat het ook alweer en van wie is het’, om een paar seconden verrast los te gaan ‘ja, tuurlijk dát nummer, te gek!’
De muzikanten van The Grades 70’s Show groeiden op met de seventies muziek.
Ze versleten pick-up naald na pick-up naald, verwisselden cassettebandjes sneller dan de banden van een Formule 1-coureur.
Het vijftal is al lang actief in de muziekscene. (o.a. The Koffers, Marathon men, Bouke’s Elvis band, The LSB Experience, The Strawberry Beats).
Met de The Grades’ 70 show gaan ze terug in de tijd, alsof het hun eerste band is :). Het repertoire kwam tot stand vanuit de gedachte er een muzikale speeltuin van te maken. “Welke nummers willen we gaan spelen en waarmee zetten we de tent op z’n kop”.
De sluizen gingen los wat uitmondde in een voor een groot publiek aansprekende setlijst met songs van onder andere Cheap Trick, 10cc, Status Quo, Alice Cooper, Tom Petty, Wings en uiteraard veel meer.
Lavalampen aan, netten aan het plafond, platenspelers paraat. Een avond back to the seventies met The Grades 70’s Show.

Herinnert u zich deze nog?! (nog, nog, nog, nog…).

The Grades

Sjoerd van den Broek: Zang en gitaar
Jan Niewold: Gitaar en zang
Rob Hendriks: Bas en zang
Peter Deiman: Drums en zang
Andy Nijmijer: Keyboards

www.thegrades.nl | Facebook

The Grades 70’s Show is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency

NU BOEKEN →