• English
  • Nederlands

The New Fools

BOBSESSION – DYLAN TRIBUTE BY THE NEW FOOLS

Terwijl Bob al sinds de jaren ’90 bezig is met zijn “never ending tour”, gaan The New Fools ook de theaterzalen in met een hoofdzakelijk zittend publiek, net als de grootmeester zelf! Al meer dan 10 jaar brengen zij hulde aan deze levende legende en toeren zij in binnen- en buitenland als festival- en clubact. Tijd dus voor een theatershow!

The New Fools begonnen in de jaren ’80 als Big Dick & The Bluesy Twins en stortten zich op een blues, rock, folk en soul repertoire. Hun grote liefde voor Bob Dylan bracht hen ertoe hun repertoire alsmaar meer te concentreren op deze kersverse winnaar van de Nobelprijs voor Literatuur.

Dylan, die sinds het begin van de jaren ’90 on the road is met zijn “never ending tour” verkiest de laatste jaren om op te treden in zalen met een zittend publiek. In navolging hebben The New Fools nu ook hun eigen theaterproductie waarin zij een unieke ode brengen aan Bob Dylan in klank en beeld. De songs, waarvan de ene al wat bekender is als de andere, worden gebracht in eigen arrangementen die het origineel echter niet verloochenen. De mix van nummers, zowel in genre, tempo, volume, stijl en instrumentale bezetting, ondersteund door prachtig beeldmateriaal en onderbroken door korte vertellingen, weetjes en eigen anekdotes, maakt de voorstelling voor iedereen toegankelijk!

The New Fools is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency

www.newfools.be