The Unforgiven

logo-the-unforgiven

Sinds The Unforgiven in 2000 begon met spelen, heeft de band een solide reputatie als tributeband opgebouwd met een fantastisch live optreden. Door de jaren heen hebben ze op veel verschillende podia in heel Europa gespeeld, voor menigten tot wel 12.000 toegewijde fans.

Er is maar één Metallica en dat is natuurlijk Metallica zelf. The Unforgiven brengt een tribute aan deze goden van metal. Ze proberen een perfecte weergave van de Metallica songs te bereiken met hun dynamische en energieke live shows. En ze slagen keer op keer als beste tributeband in Europa.

Rocking hard is wat The Unforgiven het beste doet. Ze nemen hun publiek mee op een reis door 25 jaar geschiedenis van de meest invloedrijke metalband ter wereld. Zowel de mooiste ballads (Nothing Else Matters/The Unforgiven) als de snelste songs (Blackened/Damage Inc.) worden uitgevoerd. Afgezien van de grootste hits (One/Enter Sandman) spelen The Unforgiven ook hun geheel eigen Metalicca Medley. Zowel de meest toegewijde Metallica fans als de ware muziekliefhebbers zullen genieten van een optreden van The Unforgiven.

www.theunforgiven.nl