• English
  • Nederlands

Tiffany Kills

Ervaring, energie, plezier en een hele show… dat is TIFFANY KILLS!

De zes leden hebben hun sporen verdiend in de wereld van Rock’n’Roll. Gecombineerd spelen ze op enkele tientallen platen, hebben de wereld rondgereisd en hebben nu besloten al hun ervaring samen te voegen, met één doel voor ogen: een vermakelijke klassieke, heavy rockshow.

TIFFANY KILLS wordt geleid door John Jaycee Cuijpers, een van de sterkste zangers en frontman van Nederland, zo niet in Europa. Hij speelt of speelde met Praying Mantis, AYREON, Cooper Inc. en nog veel, veel meer.
Mathias Dieth was er een van de muzikale breinen achter Udo Dirkschneiders solocarrière U.D.O. in de jaren negentig en wordt beschouwd als een van de beste Duitse metalgitaristen tot op de dag van vandaag.
Christian Tolle heeft zijn C.T.P. project en werkte met veel kunstenaars over de hele wereld, zoals Steve Lukather, John Parr, David Reece, Doug Aldrich om er maar een paar te noemen. Hij schreef ook voor Vengeance, Bangalore Choire, Reece of Tango Down. Christian’s nieuwe plaat is net uitgebracht in juli en bevat John, Mathias en Mendy ook. Tom Baer the Wizzard op bas, tevens speler van Peter Freiberg & Band.
Voeg de energieke groovemeister Tom Wetzels op drums en de vrouwelijke vocalen van Mendy Sneijers toe en de band is compleet.
De set bevat nummers uit ieders catalogus – en er zijn er zoveel om uit te kiezen. Een paar klassiekers zouden dat kunnen zijn toegevoegd. Vergis je niet: TIFFANY KILLS levert een energieke show en blaast ook UW dak eraf.

TIFFANY KILLS!

Tiffany Kills is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency