• English
  • Nederlands

Zen Garden

ZEN GARDEN

Vanaf het begin van 2009 speelt Zen Garden in heel Italië in de grootste zalen en open lucht festivals. Op zondag 15 november hebben zij voor 12.700 mensen gespeeld op het podium van de Olympic Palace van Barcelona (Sant Jordi Palau), alwaar gewoonlijk sterren staan zoals Bruce Springsteen, Madonna, AC/DC, Shakira, Coldplay en Muse. De Spaanse nationale tv-zender, TVE, heeft hier verslag van gedaan.

In juni 2010 waren zij de eerste en enigste U2 tribute band die werden betaald voor een tour door Zuid Amerika. Gedurende de tour gaven Zeno en de band interviews aan vier verschillende Venezolaanse kranten en drie Nationale TV zenders.
Tevens in juni 2010, trad Zen Garden op op het grootste openlucht festival, The Reuring Festival in Purmerend voor 10.000 mensen. Voor de show hadden ze een speciaal interview met de Nederlandse U2 fanclub.

Op 9 oktober van hetzelfde jaar speelden ze voor 25.000 man in de Expo van Zaragoza gedurende de Pilar vieringen, samen met de Ska-P en andere producties. In 2011 traden ze op in België en Duitsland.
Aan het einde van dat jaar na een succesvolle tour door Spanje waren ze de eerste U2 tributeband in de wereld die gevraagd werden voor een tour in Rusland.

In 2012 toerde ze door Roemenië. In de volgende maanden begonnen ze aan een tweede grote tour door Zuid Amerika, deze keer door Paraguay (maart) en Brazilië (juli). In Brazilië speelde ZG in één van de twee grootste auditorium van het hele land, de Arena Via Funchal.
Dezelfde maand waren ze betrokken bij een andere Spaanse tour, gevolg door een tour in Augustus in Nederland.

In februari 2013 speelde ze voor het eerst in Peru, bij het openingsfeest van een nieuw Rock Café in Lima. De samenwerking met het Hard Rock Café groep dateert vanaf april 2013 met drie optredens in Guatemala City.

April 2014 zijn ZG voor de tweede keer in Brazilië met twee grote optredens in Teatro Positivo in Curitiba en in Clube Atletico Juventus in Sao Paulo.
De daaropvolgende juni staat deze U2 tribute voor het eerst op een podium in Malta. Begin augustus 2014 koos Frankrijk voor Zen Garden voor een groot festival in Mers le Bains.
Op de 15de van deze maand speelde de band voor de tweede keer in Rusland, deze keer in St. Petersburg.

In juli 2015 is doel bereikt. Zen Garden is de eerste tributeband uit Italië die is gekozen voor 8 optredens door heel Brazilië, de grootste productie van het hele Zuid Amerikaanse land.
2016 is het Mexico jaar, met een tour door de belangrijkste concertlocaties van het land, inclusief de grote en beroemde Monterrey Arena.

THE WORLDWIDE U2 TRIBUTE SHOW FROM ITALY
Zen Garden is exclusief te boeken bij PDH Bookings & Agency